Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & saltJohan Björkman 299 kr Mer infoKöp
Högtid : jul, påsk, midsommar, kräftor & surströmming : alla de klassiska rätterna (och några nya)Stefan Ekengren 418 kr Mer infoKöp
Vin med ny adress : Yarra Valley, Georgien, England, Tjeckien & Slovakien, Swartland, Kanarieöarna, Adelaide Hills, Grekland, Japan, SverigeAlf Tumble 368 kr Mer infoKöp
Plocka tång & strandväxter : recept och tillagningLinnéa Sjögren & Karolina Martinson 329 kr Mer infoKöp
Kocken & jägaren : så jagar och lagar du älg, vildsvin, rådjur, dovhjort, hare och fågelMikael Einarsson & Hubbe Lemon 329 kr Mer infoKöp
Sandhäxans magiska mackorMattias Svensson, Erik Johansson, Fredrik Sundberg & William Thoren 329 kr Mer infoKöp
Mat och ätande - Sociologiska perspektivNicklas Neuman, Jonas Bååth, Jukka Gronow, Håkan Jönsson, Elin Lövestam, Mia Lövheim, Matilda Marshall, Ylva MattssonSydner, Maria Nyberg, Emma Oljans, Cecilia Olsson, Päivi Palojoki, Christine PerssonOsowski, Marianne PippingEkström & Malin SkinnarsJosef 499 kr Mer infoKöp
LivsmedelsvetenskapAnnica Nylander, Ingela Marklinder, Margaretha Nydahl, Eva-Britt Kvarnbrink, Anna Post, Jenny Schelin & Ingegerd Sjöholm 949 kr Mer infoKöp